Book bord: (+45) 70260015

Udsøgt restaurant i Blokhus

Restaurant Blå er Strandhotellets luksuriøse restaurant. Her serverer vi veltilberedt mad med rødder i den danske badehotelshistorie. Der vil være mulighed for at få serveret mad i restauranten, både morgen, middag og aften. Også for ikke logerende gæster.

Vores kompetente team skaber unikke gastronomiske oplevelser. Med en placering i Nordjylland og tæt ved Vesterhavet, hvor nogle af Danmarks bedste fisk bliver trukket op, spiller havets delikatesser naturligvis en stor rolle på menukortet. Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere er ligeledes i fokus på vores sæsonbetonede menukort.

På Strandhotellet er restauranten indrettet med henblik på at være stedet for en delikat frokost eller en komplet aften ude, både for hotellets gæster og for øvrige.

Smukke hvide håndlavede paneler, egetræsplanker og en stor åben pejs skaber et stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt.

Strandhotellet inviterer også indenfor i orangeriet, hvor frokosten eller middagen kan nydes med udsigt over den flotte gårdhave.

Om sommeren er gårdhaven den oplagte frokost- og middagsdestination. En oase af træer, planter, blomster og en bæk med rislende vand.

Traditioner og fornyelse arbejder sammen, hvad angår mad og indretning her på Strandhotellet og i Restaurant Blå. Med dette udgangspunkt leverer vi en komplet oplevelse i unikke og uformelle omgivelser.

 

Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere

Et badehotel bygget af kærlighed til byen

Tankerne om Strandhotellet opstod i 2014, og 3 år senere åbnede vi d. 1. juli 2017.

Hotellet ejes af ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup, som er bosat i Aarhus, men som har en stor kærlighed for Blokhus og Nordjylland.

Med et ønske om at skabe et hotel med respekt for placeringen var der én mulighed, og det var at bygge et eksklusivt badehotel. Jørgen Ussing fra UBN arkitekter har skabt en klassisk bygning, som smelter ind i Blokhus’ smukke arkitektur og natur. Bygningen har referencer tilbage til 1920’ernes og 1930’ernes danske badehoteller og rummer de faciliteter, som forventes af et eksklusivt hotel i vores tid.

Oprindeligt var Strandhotellet tegnet med 10 værelser, men behovet for flere værelser var der, og resultatet blev 38 dejlige dobbeltværelser og 2 lejligheder i den historiske Kancelligård.

Vi ønsker, at Strandhotellet bliver en attraktiv destination året rundt med restaurant, orangeri, kursuspavillon, wellness, fitness og lounge.

Besøg Strandhotellets hjemmeside her !